MOON designstore ruskea logo.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 1.3.2021

 

Käyttöehdot ja tietosuoja MOON designstore Oy:n verkkosivuilla

MOON designstore Oy:n verkkosivujen käyttö edellyttää näihin ehtoihin sitoutumista.

Sivuston tekijänoikeudet ovat MOON designstore Oy:n omaisuutta, eikä niillä olevaa aineistoa saa käyttää tai kopioida ilman MOON designstore Oy:n lupaa.

Päivitämme käyttöehtoja ja tietosuojaselostetta aina tarpeen mukaan.

 

Henkilötiedot

MOON designstore Oy käsittelee henkilötietoja tietosuojalainsäädännön ja -asetusten mukaisesti ja huolehtii yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä.

Internet-sivujemme kautta kerätään yksilöiviä henkilötietoja ainoastaan silloin, jos lähetät yhteydenoton sivustomme kautta. Näin ollen ainoa henkilötietojen lähde verkkosivustomme kautta on käyttäjä itse luovuttaessaan tietoa meille omasta tahdostaan.

Henkilötiedot käsitellään ja säilytetään lakien ja asetusten mukaisesti. Henkilötiedot on vahvasti suojattu järjestelmissämme ja niihin on rajattu pääsy vain niillä henkilöillä, joiden niitä on tarpeen käsitellä esimerkiksi yhteydenottopyyntöön liittyen.

Henkilötietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen, johon käyttäjä on ne luovuttanut. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman henkilön suostumusta, tai viranomaisvaatimusta.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot, sekä oikeus vaatia oikaisemaan, poistamaan, tai täydentämään rekisterissä oleva tietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto. Rekisteröity on itse vastuussa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Rekisteröidyn tulee ilmoittaa, mikäli hänen antamissa tiedoissa tapahtuu muutoksia. Rekisterinpitäjä voi korjata virheellisiä tietoja myös oma-aloitteisesti.

Pyyntö henkilötietojen korjaamisesta tai poistamisesta on toimitettava kirjallisena ja allekirjoitettuna tässä selosteessa ilmoitettuun rekisterinpitäjän yhteysosoitteeseen. Rekisterinpitäjän yhteyshenkilön tulee voida varmistaa pyynnön esittäneen henkilön henkilöllisyys esim. ennen tietojen luovutus- tai korjaustoimenpiteitä. Rekisterinpitäjällä on oikeus kieltäytyä henkilötietojen poistopyynnöstä, mikäli tiedot ovat merkittäviä erityisen käyttötarpeen kannalta (esimerkiksi laskutus) tai laissa tai asetuksissa on määrätty erityisiä säilytysaikoja käsiteltäviä tietoja koskien. Mikäli rekisteröidyn pyynnöt tietojen raportoimiseksi, muuttamiseksi tai poistamiseksi ovat toistuvia, perusteettomia tai kohtuuttomia, rekisterinpitäjä voi periä pyynnön toteuttamisesta hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan maksun rekisteröidyltä, tai kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta.

 

Evästeet

Käytämme Internet-sivustollamme evästeitä. Eväste on pieni käyttäjän laitteelle lähetettävä tiedosto, joka mahdollistaa sivuston käytön seuraamisen ja analysoinnin, sekä parantaa sivuston käytettävyyttä. Eväste ei mahdollista henkilöiden yksilöintiä, eikä vahingoita sivuston käyttäjien laitteita. Käyttäjä voi halutessaan selainohjelmansa asetuksista valita evästetoiminnon poiskytkemisen. Sillä voi kuitenkin olla sivuston toimintaa heikentäviä vaikutuksia.

 

Voimassaolo

Tämä seloste on voimassa toistaiseksi. MOON designstore Oy:llä on oikeus muuttaa tässä kuvattuja menetelmiä ja käytäntöjä ja päivittää näitä ehtoja tarpeen mukaan.

 

Yhteysosoite

MOON designstore Oy
Tietosuojavastaava
info@moondesignstore.fi

 

Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

MOON designstore Oy
Y-tunnus: 3185942-4

Rekisterin nimi

MOON designstore Oy:n verkkopalvelun käyttäjärekisteri.

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteystiedot

Karoliina Halkosaari – info@moondesignstore.fi 

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietolain 19§ mukainen suoramarkkinointirekisteri.

Rekisterin sisältämät tiedot

Palvelussa voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

    Sähköposti
    Nimi
    Osoite
    Puhelinnumero
    Aikaisemmat tilaukset ja ostot verkkopalvelusta

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukainen oikeus tietojensa tarkistamiseen.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

MOON designstore Oy
Koulukatu 11
60100 Seinäjoki

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä kirjeitse tai sähköpostitse yllä mainittuihin osoitteisiin.

Suoramarkkinoinnin kieltäminen edellyttää rekisteröinnin poistamista.

Tekniset häiriöt

MOON designstore Oy ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

MOON designstore ruskea logo.
MOON designstore Oy
Koulukatu 11
60100 Seinäjoki
+358 50 551 8770
info@moondesignstore.fi
3185942-4
moon-designstore-logo-valkoinen.jpg
MOON designstore Oy
Koulukatu 11
60100 Seinäjoki
+358 50 551 8770
info@moondesignstore.fi
3185942-4
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram